Scoala rutiera categoria D

Informatii despre inscriere la scoala de soferi

Descriere categorie auto – permis categoria D

Autovehiculul destinat transportului de persoane având mai mult de 8 locuri pe scaune, în afara locului conducătorului. Autovehiculului din această categorie i se poate ataşa o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg

Suport pe parcursul cursului

Intrebari frecvente

Pretul cursurilor auto difera in functie de masina pe care doriti sa efectuati orele de pregatire practica cat si de transmisia autoturismului (cutie de viteze automata sau manuala)

Puteti consulta lista de autoturisme disponibile pentru efectuarea orelor de condus accesand sectiunea „Pret scoala de soferi„.

Durata de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere auto este de 54 ore adica aproximativ 4 saptamani si este structurata dupa cum urmeaza:

Pregatire teoretica:
Include 14 ore legislatie rutiera, 2 ore legislatie specifica, 4 ore conducere preventiva si ecologica, 2 ore de prim ajutor si 2 ore pentru cunosterea si intretinerea autovehiculului

Pregatire practica:
Acest stagiu are alocat 30 de ore pentru deprinderea manevrelor necesare in vederea conducerii in trafic.

Pentru a te inscrie la cursurile auto trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele conditii si acte:

– Copie carte de identitate (buletin);

– Aviz cu mentiunea „Apt din punct de vedere medical” – avizul se obtine doar de la unitatea medicala agreata de scoala noastra;

– Aviz cu mentiunea „Apt din punct de vedere psihologic: – avizul se obtine doar de la laboratorul cu care scoala noastra colaboreaza;

– Varsta: 18 ani fara trei luni, urmand ca la implinirea varstei de 18 ani sa poata sustine examenul auto ;

– Să nu fi fost condamnat definitiv pentru infractiunile prevăzute la art.24 alin.(6) din O.U.G. 195/2002, cu excepţia cazurilor cand a intrunit una din situaţiile prevazute la art.116 alin.(1).

  1. In cazul in care nu promovati examenul teoretic, va trebui sa asteptati 16 zile pentru a va reprograma la examenul auto.
  2. In cazul in care nu promovati examenul auto practic cu politistul, va trebui sa mai luati inca 3 sedinte pentru a putea sustine inc o data. Pretul sedintelor individuale.

Puteti incepe orele de condus incepand cu varsta de 17 ani si 9 luni, insa examenul nu il puteti sustine decat dupa implinirea varstei de 18 ani.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra am elaborat urmatorul sistem de plata in rate. Se achita fiecare sedinta individual, iar la examen se achita separat masina.

Dosarul de scolarizare pentru categoria B este valabil 12 luni de la finalizarea orelor de condus.

Pentru a va putea inscrie la cursul pentru permis auto NU trebuie sa aveti diploma de studii.

Pentru a putea promova examenul teoretic trebuie sa invatati legislatia rutiera in vigoare. Pentru a va pregati va punem la dispozitie ore de legislatie rutiera la sediul scolii de soferi.

Orele de condus practic se desfasoara pe traseele de examinare insa si prin oras. Instructorii nostri desfasoara ore in Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5 si Sectorul 6 din Bucuresti, in Giurgiu cat si in judetul Ilfov.

Testimoniale

Ce spun cursantii nostri despre serviciile oferite:

Mă tot gândesc și încerc sa găsesc cuvintele potrivite pe care le-aș putea adresa în semn de mulțumire. Constat ca nu sunt de ajuns și nu ar putea niciodată înlocui efortul și sprijinul dumneavoastră.Sunteți un INSTRUCTOR cu adevărat PROFESIONIST,care își iubește și respectă meseria. MULȚUMESC domnule INSTRUCTOR GINI MARCU…🤗🙏,pentru calmul și răbdarea de care ați dat dovadă pe parcursul orelor de pregătire practică. Menționez ca am trecut de vârsta tinereții (am 49 ani🙈)și am obținut din prima încercare permisul de conducere. Recomand cu căldură Școala de șoferi AUTO LYN.

Lilisor Mocanu

Rabdare si siguranta! Autoturisme de calitate superioara!

Madalina Danuleasa

Recomand cu încredere!! Am luat astăzi traseul datorita doamnei instructor Mariana! Va mulțumesc din suflet!

Elena Alexandra

Recomand aceasta scoala de soferi, in special pe Marius Stan! Astazi am avut traseul si am luat atat eu cat si colegul meu! Ambii din prima!

Manaila Alexandra

Dra. secretară este foarte amabilă + au instructori buni. Domnul Iulian, instructorul meu, este o persoană calmă, răbdătoare și care explică foarte bine fiecare pas ce trebuie făcut în trafic, dar și elemente de condus preventiv. Un om deosebit.

Raluca P